Diensten

VRIJE TIJD

Verschillende gezelschap spelletjes aanwezig,muziek installatie, er staat een barbecue ter beschikking. achteraan de Chalet is er een grote tuin aanwezig waar je kan genieten van de rust en natuur 

 

Onze eetkamer heeft een uitschuifbare tafel waarmee je met 8 personen kunt aanschuiven met zicht op het mooie terras.De voorkant van de woning bied mogelijkheid tot parkeren van de wagen op de oprit of in de garage.

Onze authentieke keuken is uitgerust met gas kookvuur , microgolf ,oven koelkast met vriesvak koffiezet apparaat , verscheidene serviezen en kookgerei.Vaatwasmachine staat ook ter beschikking en er is een wasmachine en droogkast in de garage aanwezig.

SPECIALE AANBIEDINGEN.

Boekingen voor meer dan 1 week of  2 weken bieden wij kortingen aan, contacteer of mail hierover*zie ook prijslijst.

Durbuy  heeft wereldfaam en is gekend als het kleinste stadje te wereld , het is dan ook zeer aantrekkelijk bij de toeristen..

De omgeving van charmeplaatsje Durbuy biedt extra bezoektips met vele fiets- en wandelroutes en mooie dorpjes.

Toeristentreintje
Zoals iedere zichzelf respecterende toeristische bestemming in Nederland of België is er ook in Durbuy een toeristentreintje te vinden. Het treintje neemt je mee door het kleine maar prachtige historische centrum van Durbuy. Daarnaast rijdt het treintje heen en weer tussen de verschillende bezienswaardigheden van Durbuy zoals het Parc des Topiaires en de microbrouwerij Marckoff. Een treinreis met de toeristentrein kost enkele euro's. Je kan ook een combinatieticket kopen waardoor je in sommige gevallen goedkoper uit bent.

EXCLUSIEVE SERVICES

Lakens kunnen gehuurd worden  ( 2 personen )  vraag gerust meer info

2 personen lakens 140 cm x 200 cm kussenslopen   ( 65 cm x 65 cme)

Heb je  je eigen lakens mee , geen probleem maar je kan ook gebruik maken van onze exclusieve dienstverlening  hiervoor.Vraag gerust informatie.